Athens Erotica 2009.Η κορυφαία ετήσια διοργάνωση στο χώρο του θεάματος.
Απο ένα τέτοιο κορυφαίο πολιτισμικό γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπει το SV1DEL Blog.Ως επίσημοι καλεσμένοι λοιπόν την επισκευτήκαμε και μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις και 3 Gb πλούσιου φωτογραφικού υλικού.
Φέτος η έκθεση πραγματοποιήθηκε απο τις 14 έως τις 17 Μαίου και η προσεύλεση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη όπως ήταν αναμενόμενο για ένα τέτοιο κορυφαίο γεγονός στην Ελλάδα.

Εκτός απο τα προγραμματισμένα show που έγιναν και κατέπληξαν τους πάντες , ξεχώρισαν με την παρουσία τους και κάποιες καλλιτεχνικές παραγωγές , ανεξάρτητων Ελληνικών εταιριών όπως αυτή της Sirina Productions. Μια εταιρία κορυφαία στον καλλιτεχνικό χώρο με σπουδαίες συμπαραγωγές ...dorcel..κλπ.
Στο χώρο της SIRINA Production συναντήσαμε διάσημους καλλιτέχνες της εταιρίας, συζητήσαμε μαζί τους και απολαύσαμε την φιλοξενία τους στο stand της εταιρίας.Επίσης δέχτηκαν με πολύ χαρά να φωτογραφηθούν μαζί μας και θαυμάσαμε τις πανέμορφες καλλιτέχνιδες.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site http://www.sirina.gr/ .Eκεί θα παρακολουθήσετε και το trailer απο την τελευταία υπερπαραγωγή '' αγρότισσα μόνη ψάχνεται''''.
Η παρουσία των συντελεστών της εταιρίας Sirina στο stand της έκθεσης.
O Ζαφίρης με τον ''γιατρό'' σχολιάζουν το trailer του ''ταξιτζή''.
Απο αριστερά ο ''γιατρός'' απο τους βασικούς συντελεστές και δεξιά ο Ζαφίρης με μια πρωταγωνίστρια της ταινίας.
Δίπλα μου ο Ζαφίρης με την ανεπανάληπτη ερμηνία του στις παραγωγές της Sirina.
Αριστερά ο Ζαφίρης και δεξιά μου ο Sanguin που έχει και την ευθύνη της σελίδας στο facebook.
O ''βαρβάτος δίνει ζωντάνια στις παραγωγές με την δική του μοναδική ερμηνεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: